Skärgårdsvillan B&B

Skärgårdsvillan

telefon: 0526-22499

            0766-33 24 97

mail: detlef.lieder@telia.com

Skärgårdsvillan med hög standart ligger på en av Strömstads finaste öar, Rossö. Ön är nåbar via bro från fastlandet och ligger 15 km söder om Strömstad. Huset är lugnt beläget med skog och berg precis bakom huset. Närmsta strand ligger ca 300 m från huset och det finns flera stränder att välja på med både klippor och sand. Det finns många vandringsmöjligheter med skog och klippor på ön

Under sommaren (juni-september) hyrs vår lägenhet på 110 qm ut till sommargäster. Övrig tid har vi öppet för övernattning där vi hyr ut upp till 3 sovrum.

Det stora köket och allrumet med direkt tillgång till stor altan och 20 qm inglasat uterum står till gästernas förfogande. Lägenheten ligger på bottenplan och har separat ingång. Möjlighet till maskintvätt finns.

Båt med motor kan lånas gratis i mån av tillgänglighet.2 stora kanoter finns tillgängliga

Närmaste landhandel ligger i Rossöhamn ca 3 km från huset. I Rossöhamn hittar du även ett café och sommarrestaurang samt museum. Närmre information hittar du under rossonu.nu

 

 När du kommer från E6 an, kör av vid avfart 109, följ skyltar Rossö. Om du har kört över Rossöbron, 1600 m åk av till vänster (där det finns en Busskupa); där efter 1600 m (höger är många brevlådor) halv till höger in i Karholmsvägen, (obs: det finns ett skylt Karholmsvägen 2-12 och ”enkelriktad”, där är du på rätt väg. Efter ca 300 m till vänster det vita huset är vi.

 

Tillgänglighet 2018 se: Under rubriken priser